18/9 - 08.

I morse när jag vaknade så hade jag fått ett sms
av min underbara Erica, det smset värmde verkligen.
Nu så blir det en promenad bort till Vikingagatan, 
jag ska återlämna en väska som jag lånade i lördags.
Ikväll så blir det en lung hemma kväll, vi ska äta middag tillsammans allihopa, sen ska jag hjälpa Emelie färga håret, kolla på idol och Heros.
Ha en bra dag mina vänner!

Tjillevippen!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag tänker hoppa av. Ska träffa syon nästa onsdag. SÅ kommer gå tills dess.



Grejen är den att jag har redan gjort alla viktiga delar i skolan. De här kurserna jag har. Har jag absolut ingen användning för i framtiden. Enbart matte B och den ska jag troligen fortsätta ha iaf.



Men de andra är bara media ämnen. Till exempel TEXT C, det är om jag vill bli författare? Inget för mig, absolut inte. Men jag har redan A och B och där hade jag VG i A och MVG i B. Så jag har goda chanser att kunna bli journalist iaf. (Som jag absolut inte vill, men ändå).



Jag har verkligen tänkt igenom detta. Jag vet att jag inte kommer ångra mig. Denna grej är en så pass stor grej att man måste verkligen tänka igenom, många, många gånger. Och det har jag gjort.



Om jag skulle ångra mig, finna det komvux. Likaså, den utbildning jag behöver ha för att göra det jag verkligen vill. Kommer ändå kosta mig massa pengar. Så de går inte på betyg och de ämnen jag inte har några betyg i, spelar ingen roll inom den utbildnningen. Men som sagt, vad som helst kan hända innan onsdag. :)



Jag lovar, jag har verkligen tänkt igenom allt.



2008-09-18 @ 17:41:13
URL: http://buumbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0